Ouders van Nu Zwanger –en Babybox

Ouders van Nu babyboxenZwanger? De Ouders van Nu Zwanger Box ontvang je tijdens je zwangerschap en zit boordevol leuke en handige producten voor aanstaande moeders, zoals het magazines Ouders van Nu en/of Kinderen, het grote Etos Mama & Babyboek incl. 26 kortingscoupons, Difrax speentje, Pampers incl. kortingbon, Etos Mama buikbalsem, Jillz 0,0%,Wieckse 0,0% en nog veel meer! Zodra je kindje geboren is ontvang je de gratis Ouders van Nu Babybox met producten voor jou en je kindje, zoals de magazines Kek Mama en/of Kinderen, Pampers incl. kortingsbon, een Disney voorleesboekje, Sudocrème, Nestlé Pyjamapapje en Frisfruitje, Elmex tandpasta, een exclusief voordeel bij Center Parcs en nog veel meer interessante kortingsbonnen*.

babydoos aanvragen

De Ouders van Nu Zwanger –en Babybox haal je op bij een Etos-winkel naar keuze. Na aanmelding krijg je zo snel mogelijk de Zwanger special van het magazine Kinderen t.w.v. € 5,95 toegestuurd, vol inspiratie en informatie!

 

 

Uitleg wanneer krijg je wat?

  • Tot de achtste maand van de zwangerschap ontvang je na inschrijving: De zwanger special van Ouders van Nu, de Zwanger- en Baby Box.
  • Vanaf de achtste maand van de zwangerschap ontvang je na inschrijving alléén nog de Baby Box.

Zwanger Special

De zwanger special van Ouders van Nu is hét tijdschrift voor aanstaande moeders vol inspiratie en informatie. Hierin lees je alles over zwanger zijn, de bevalling en verhalen van andere (aanstaande) moeders. Hier vind je de leukste tips over zwangerschapsmode en de laatste babykamertrends. De zwanger special krijg je na je aanmelding gratis toegestuurd (winkelwaarde € 5,95). Wij versturen deze na de 13e week van je zwangerschap toe. Mocht je je voor de 13e week van je zwangerschap aangemeld hebben, dan ontvang je de special zodra je 13 weken zwanger bent.

Zwanger- en Baby Box

Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box aanvragen babydoos! Deze Boxen* zitten bomvol gratis producten voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. Ze bevatten diverse producten om uit te proberen, leuke tijdschriften en kortingsbonnen! De Boxen zijn gratis af te halen bij een Etos bij jou in de buurt.

Voor de Zwanger Box ontvang je vanaf de 13e week van je zwangerschap de ophaalkaart via email. Meld je je later aan dan de 13e week van je zwangerschap, dan ontvang je de ophaalkaart na enkele werkdagen.

De ophaalkaart voor de Baby Box wordt toegestuurd zodra bekend is dat alles goed is gegaan. Hiervoor nemen ze contact met je op. Netjes toch?

* De inhoud van de Box(en) kan variëren.

 

 

Vroeger kwam er iemand van Felicitas bij je langs aan de keukentafel. Dat is gelukkig verleden tijd. Er komt dus niemand meer bij je langs van Felicitas, geen zorgen ;-)

Wat ik erg leuk vind aan die babydozen is dat er altijd wel iets in zit waar je wat aan hebt. Er zitten vaak kortingsbonnen of actiecodes in, bijvoorbeeld voor Pampers (mooi meegenomen, want luiers kunnen best prijzig zijn… je hebt er namelijk best een hoop van nodig). Vaak zit er ook een monstertje in van Zwitsal (ruikt zo lekker) of Sudocreme voor de billetjes van je baby.